Kohphangang

Efter en galet stressig dag drog vi oss och käka middag på sushi stället på åsögatan och sedan till koppan! Ett glas vin gjorde susen må jag säga! Nu inväntar vi rebecka och Alice, blir urmysigt det.


I was made for waiting

Snörade på mig springskorna och tog mig till gymmet med Rikard någon timme istället för att plugga. Nu har jag tänt ljus, något jag gjort till en tradition nu på vintern när det är så mörkt och kallt, älskar ljus, och småkikar på happy endings i världens mysigaste shorts.


jag ville känna dina läppar


Redovisade hela kongoprojektet idag som har hållit på under de närmaste tre veckorna, det gick oväntat bra! En snabb middag, och nu ska jag plugga lite italienska. Är det något jag absolut skulle vilja spy på så är det det... 

Dom man aldrig någonsin tröttnar på, dom som kan spelas om och om och om igen






Brööööööööl

Fetlång dag i skolan och när jag kom hem så väntade ännu mer plugg. Ni som säger att Jensen är en slacker-skola kan ju stoppa upp något där solen inte lyser..... Drog måndagsrutinen och tappade upp ett bubbelbad med tända ljus och myslistan innan det var dags att kötta igen. Nu ska jag alldeles snart skicka in arbetet och låta Gud (Birgit) bestämma mitt betyg . Orkante.

En sån här go vän hade jag idag när vi hade skiljts åt. Hon fick nämligen åka hem och gosa ner sig i sängen medans jag släpade mig till skolan för det absolut värsta jag vet:


After rain comes sunshine


Idag skiner solen! Humöret förbättras alltid då! Ståhlis blev kvar ännu en natt och hjälpte mig med mitt arbete igår, och sen kollade vi på P.S I love you och 50 first dates eller vad den nu hetter, bra filmer faktiskt! Har precis gjort mmig iordning och ska nu försöka få upp Becka ur sängen, önska mig lycka till....

cosy


Mysmorgon med min fina Rebecka. Pannkakor, teen mom och ett jäkla blåsväder har inlett den här morgonen, och nu ska jag fixa allt som är kvar på samhällen, eller iallafall försöka.   

hatar snyft-inlägg, men gör ett endå

Jag vet att ni försöker hjälpa mig, ni är världens finaste vänner. Men ingen förstår karusellen jag lever i just nu, inte ens jag. Och jag hatar att jag har så himla svårt att visa min kärlek till er, att jag måste visa den här. Jag uppskattar varje ord. Varje gest. Även om jag inte visar det utåt eller verkar tacksam.  Men det är jag, tack ♥

love


Grattis älskade syster, jag kommer alltid finnas för dig. Elva år, du har blivit så stor.


Varför vill du stå med mig i regnet, varför vill du riva ner mitt stängsel?


Jag har haft en bra och effektiv dag. Har fått klarhet på samhällen, gjort bra ifrån mig på nationella i engelska och nu sitter jag återigen med dokumentet uppklickat i ett fönster på skärmen för att fixa och ändra lite. Jag känner att hela helgen kommer att gå åt till det här, men jisses så värt det kommer att vara efteråt. Idag är även en sådan dag då jag saknar mina bortresta vänner extremt mycket, och bara vill spola fram tiden tills dom kommer hem...

Goodnight

Ny manikurerade naglar, (ja dom är mina egna), som belöning på skolarbetet idag. Nu kryper jag ner framför Criminal minds med ett gott humör, är stolt över mig själv!


Alice höglund




Jag har nu kommit en ganska bra bit på vägen med min analys, och det känns så bra! Har dock den svåraste biten kvar, men jag har gett mig fa-aan på att klara det här nu!
Min vän Högis har varit extremt duktig och kommit jättelångt med vårat arbete om Afrikas horn medans jag har varit borta nu också, gör mig så glad. Tack för allt ditt fina stöd vännen, i love you.

Why can't you just be here?

Jag börjar tröttna på att ligga hemma med huvudvärk, ryggskott och förkylning. Jag har så himla tråkigt! Ska röja undan massa plugg under dagen så jag kan ha kvällen för mig själv. Men har ni sätt min lillgos då? Han tror ju att han är en katt. Kom klättrandes när jag låg och sov i soffan haha.


En av mina absoluta favoriter just nu


Finns det en så finns det flera




En mysig och halveffektiv dag har jag haft. Fått lite av samhällen undanstökad och tagit ett långt bad för att värma upp musklerna i ryggen för att minska smärtan, det gick sådär. Snart börjar Grey's, då bänkar jag mig med mamma.


When it's a friend you need, let it be me


Nu vill jag ha jul. Jag vill ha lov och jag vill ha frihet. Jag vill resa. Men först är det huuur mycket som helst som måste göras, och jag måste verkligen sätta fart nu. Jag måste hitta orken, motivationen och känslan av att det kommer vara värt det när allting är klart. Det är ju bara så jävla svårt att sätta sig ner och börja skriva, det är mitt problem. Att börja. Men nu ska jag ta tag i det här, jag vill lyfta den tunga vikten av ångest ifrån axlarna. Jag ska.   

Mobilblogg

Teatern fick 6 elever och en lärare att somna, då har man lyckats! Jag led igenom hela skiten med min onda rygg för att sedan ta en snabb kaffe på Baresso. Nu har jag precis krupit ner, är helt slut! Vi hörs imorgon!


Last night






Jag brukar aldrig vara såhär tidig med att inviga julen, men igår fick jag en knäpp och cravings efter att baka peppisar när mamma kom hem med en ny julstjärna till mig.
Ikväll så ska vi på teater med skolan och se Doktor glas. Jag hoppas verkligen jag inte har för ont för att gå, då de inte är så ofta vi gör roliga saker med klassen! 

Tack för att du fanns, men nu är jag trött på dina lögner. Det får göra ont ett tag.


fanfanfanfanfanfanfanfan...nämnde jag fan?


Någon snäll själ som känner för att komma och ta hand om mig? Jag är nog en sjuttonåring i en nittioårings kropp. Dåliga knän och ryggskott, det går bra nu! Fick pallra mig hem ifrån skolan och vägen hem tog mig tjugo min längre än vad det brukar, då jag var så pass snabb att det faktiskt var ett gäng pansionärer som passerade mig påväg hem ifrån tunnelbanan...eh? 

No measure of time is enough with you

Jag gjorde som jag brukar, sköt på samhällsuppgiften en dag till. Jag och Sara tog oss till heron för en söndagsbio, vi såg Breaking dawn, den var faktiskt bra! Brukar tycka Twilight filmerna är lite sisådär annars, iochmed att jag är så pass fast vid True Blood, och det skär sig verkligen emellan dom! Nu ska jag dejta kudden, börjar 8 imornbitti.. 

Don't forget me i beg, i remember you say

Kom hem runt fyra imorse efter en mycket trevlig kväll! Vi började hos Sara Lagneborg och senare drog vi vidare hem till Jonna där det var lite lugnare. Vaknade vid ett idag, drog mig till liljeholmen för fika med högis och hennes kompis. Och nu ligger jag här, trött och deprimerad över de underbara vädret vi har här i Sverige!! Åh vad jag längtar till januari..


All kärlek jag känner, den kommer inte ifrån dig


Åh vad gott jag sov inatt. Jag brukar alltid ligga och vrida å vända på mig tusen gånger, vakna ännu fler under nattens gång, men nu sov jag mig igenom hela natten och jisses vad skönt det var!
Om någon timme ska jag möta upp Sara på en lunch borta på thaien, och efter det nångång träffa Rikard och sola med honom, man vill ju vara så snygg som möjligt inför kvällens bravader! 

Hey goodlooking, whatcha got cooking




Nu när jag kom hem ifrån skolan för en stund sedan så insåg jag att mitt rum var stökigt. Eller nej, det är inte stökigt, det är kaos. ALLT ligger på golvet, även min rena tvätt. Bra Gabriella. Jag sätter igång och börja städa, och får av någon anledning lust att dyka ner i min bikini låda jag har i byrån. Jag och Erik småplanerar nämligen att dra nånstans precis när skolan börjat igen efter jullovet, och jag var ju bara tvungen att kika runt lite på vad man ska ha med sig redan nu haha!

Annars då? Ikväll ska jag nog bara chilla runt med Rikard, kanske hyra en film! Vi får se helt enkelt. Vi hörs senare peeps!

Kan vi inte vara nära bara en minut?


Jag kan knappt tro det själv. Jag fick mitt första godkänt i matte B idag, och fyyyysatan vabra det känns! Jag kämpade riktigt hårt och känslan när det lönar sig att slita arselt av sig är helt gudomlig. Var tvungen att skryta lite haha..

Nu på kvällskvisten så kom Evelina förbi en snabbis för att sola härborta på hörnet med mig, tror vi båda behövde det rejält! Blekfisarna 1 och 2...
Imorn så blir det upp lite tidigare, då jag ska smita förbi morfar, han ska nämligen hjälpa mig boka biljetter till Avicii den andra mars!!! Han var ju tvungen att sätta in en extra konsert för dom som inte fyllt arton för det blev kalabalik haha... Hörs efter en välförtjänt dusch gubbar!

Aldrig varit så stolt


underbara stunder ska man ta vara på






running cold under your arms




Idag var det riktigt kallt ute, så jag mös runt i min Canada Goose som ni såg i förra inlägget. Klassen drog sig mot Sjöhistoriska för en föreläsning om pirater, och efter det drog vi till koppan ett tag. Nu är det dags för sängen, som jag längtat hela dagen.

Dags för varmare åtgärder!


Ändrade planer

Blev lite ändrade planer än vad jag skrev i inlägget innan. Påväg till gymmet började jag må så fruuuuktansvärt illa, så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska påbörja andra säsongen av världens bästa serie.


Calling my name won't make me listen


Läkarbesöket gick riktigt bra (för att handla om så pass mycket dåliga saker hehe) och jag har nu fått en ny konsultionstid om två veckor. Äntligen ska vi gå till botten av mysteriet när det gäller mjälten på mig, känner mig riktigt glad över det samtidigt som det är lite nervpirrande, dom vet ju inte vad som ska göras åt saken än.

Efter en lång lunch på thai och sushibuffén, ja jag har fått en knäpp och vill ha sushi till frukost lunch och middag nuförtiden, så tog jag mig in till stan för skola och en snabbfika med ståhlisen. Åh vad jag gillar den tjejen alltså. 
Snart ska jag snöra på mig springskorna tillsammans med Rikard för lite gym, och senare ikväll ska jag bara ta det lugnt för sista gången på länge...deadlinen för samhällsanalysen närmar sig och jag har knappt börjat.


Changing tides


Drog nyss upp rullgardinen och solen kikar faktiskt fram! Idag är jag ledig ifrån skolan största delen av dagen, eftersom jag ska på ett läkarbesök angående min astma, mjälte, leder och så vidare... de tar aldrig slut känns det som! Menmen, man får väl vara gla att man lever? Det kunde ju faktiskt ha varit värre :)

Mobilblogg

What's up? Är sinnesjukt trött, men det är lite skolarbete som måste göras innan jag kan krypa till kojs! Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag för jag vaknade på bästa möjliga sätt: glad. En snabbdusch nu innan jag ska sätta igång med min bildanalys, och sen ska jag kolla klart på första säsongen av true b.


När allt faller på plats vill jag inget annat än att ha dig vid min sida.

Nermysen i sängen nuja. Efter att ha lämnat Felicia tog jag och Rikard oss till Skärholmen en snabbis och sedan till gymmet för att kötta några timmar, känns riktigt bra nu!


Morning glory

Igår så kom min älskade och saknade vän Felicia hit ifrån Gävle. Vi åt luch/middag på baresso och tog oss sedan hemmåt för en myskväll hemma hos Rikard med chips och film.
Nu har jag och fellon precis ätit megagoda pannkakor till brunch och har slagit på en film. Vi hörs senare!


I'll eat you alive


Vaknade imorse med ett anfall, mindre skönt. Det blev alltså ingen skola och jag klev inte upp förens vid elva. Några timmar efter det tog jag mig till Högis för thai och sushibuffé plus en massa true blood. När jag kom hem så var jag bara tvungen att fortsätta titta, det är ju trots allt världens bästa serie och den blir inte sämre även fast jag sett alla avsnitt minst tre gånger. Nu ska jag slå på ännu ett innan jag lägger mig för natten, imorn händer nämligen något trevligt och välbehövligt. Puss!


Åh vad jag älskar min mjälte, eller?


När tystnaden blir för högljud


Matteprovet kan ha gått hursomhelst, men bra kändes det när jag la ner pennan och lämnade in det iallafall! När jag kom hem efter en tripp med Sara till Webbhallen där hon skulle köpa en dator gick jag hem, la mig i sängen och slocknade sedan till ungefär halv sju. Ska snart blåsa mitt blöta hår och sedan börja spåna på vilken bild jag ska analysera på kulten tills på måndag!  

Good night, sleep tight, don't let the bedbuggs bite

Gjorde mig en sen gomidda som belöning på mattearbetet. Myser framför Criminal minds just nu och ska alldeles strax sova. Vi hörs imorgon godingar!


Onsdag

Lång skoldag. Nu väntar ännu mer plugg iochmed matteprovet imorn. Nu har jag bara ett problem, och det är att matteplugg inte går särskilt bra på egen hand, och personen jag skulle pluggat med sket i det, så vi får hoppas det går bra endå, men man får inte hoppas på för mycket. För höga förväntningar slutar alltid i besvikelse.


Ensam är stark


No one ever said how bitter-sweet this would taste


Efter den varannandagliga träningen med Rikard så traskade vi hem till mig och gjorde megagoda smoothies! Imorn så ska jag ha mattekväll med Evelina, hoppas bara vi faktiskt kan få nånting gjort hehehe..Vi och matte fungerar liksom inte alltid så bra ihop (aldrig).


Already tired


Jag förstår inte hur jag möjligen ska överleva den här vintern. Jag börjar redan bli helt sjukt deppig pga av mörkret, och det är en helt galen lång tid kvar av det. Vardagen ser hela tiden den samma ut: gå upp, skola, sova, plugga, sova. Sen rullar det bara på så heeeela tiden. 
 Nu på vintern brukar jag och Rikard åka till Gävle ganska ofta, då ombyte av miljö är något av det bästa jag vet, men nej, nu har Axel åkt till Australien. 
Jag tror jag är beroende av att byta miljöer lite då och då. Tänker tvinga med mig någon på en resa. Ja, de är precis vad jag ska göra. Frivillig någon? 

Bullar och mjölk


Rewind to the night we last spent together


Umgåtts med Ludvig under dagen. Han kom hit vid tolv och chillade lite med mig tills jag blev tillräckligt vaken i huvudet för att gå upp ur sängen haha. Vi åkte till stan, käkade och jag fick träffa hans kompis Robin som bor här i Stockholm, de var trevligt! En hemresa, lite godis och massa kortspel senare tog han tåget till Robin och här ligger jag nu. Funderar på att tappa upp ett varmt härligt bad eller ta en lång skön dusch..vilka problem. Men det lutar åt ett bad faktiskt.  Behöver något avkopplande då jag gått och stört mig på småsaker hela dagen och inte riktigt varit klar i huvudet.   

Du ledde mig från mörker till ljusare tider


Haha gammal bild ifrån i sommras på mig och Pahne.

Kom precis hem från den mysiga kvällen på barren. Jag, högis och rebecka satt där några timmar och bara snacka skit och mös. Nu kryper jag ner i tv-soffan tillsammans med mamma framför slutet på "The box". Vi hörs imorgon! 

I never dare to let my feelings free


Köttat ca två timmar gym nu på eftermiddagen med Rikard. Ikväll ska jag äta middag och fika på Baresso tillsammans med mina go'bitar.
Nästa sista kvällen på lovet...vart tar tiden vägen nånstans? Insåg för några veckor sedan, att om nu fem veckor så har vi gått 50% utav gymnasiet. Om det går såhär fort nu hur blir de då när man blir äldre? Läskigt. 

Fredagskväll

Jisses vad trött jag är. Tog mig ett varv runt sjön tillsammans med Sofia innan middagen, vilket bestod av sushi! Snart ska jag ner och sola tillsammans med Rikard, men kvällen är fortfarande oklar. Vi hörs senare!


So far away, but still so near


Sitter nyduschad, snart blir det bio med Rikard, In time står på schemat!

Mysis

Ligger i sängen med Evelina, vi har haft en sjukt mysig kväll med efterlyst och ostbågar. Imornbitti så ska jag träna med Rikard, ser fram emot det trots min enorma och hysteriska träningsvärk. Vi får se hur det går....


bildbomb 1










Den första november

Shit vilken kväll vi hade igår, längesen jag hade så roligt!! Hela dagen idag har gått till att försöka vakna till liv och kolla på bilder ifrån igår. Älskar när kameran går laget runt och sedan kikar man på resultaten morgonen efter när man är som sletnast...
Har precis sett färdigt på pearl harbor efter en sväng till fruängen med Rikard för thaimat och godis och ska nog krypa ner nu, bildbomb kommer imorgon!


RSS 2.0