Happy new year!


I don't understand, all this is going to pass


Ge mig sommar

Kom nyss hem ifrån ett svettigt gympass! Om en timme eller så så packar jag väskan och rullar mot högis tillsammans med Rikard och Alice för en myskväll med true blood, godis och en massa skvaller!

Tired

Jag är helt slut! Känns som jag börjar nästan varje mening med dom orden, känns väl sådär va..... Spenderade hela förmiddagen och en del av eftermiddagen med Ludvig inne i stan för slutspurten på mellandagsrean! Hittade mig ett par liknande de nya favoritbyxorna jag har införskaffat, ni vet dom med tygdetaljer? Ett par såna fast med skinn istället för tyg, och dom gick för halva priset!! Riktigt nöjd. Nä hörrni, nu ska jag dejta kudden trorja, känner hur ögonen inte riktigt hänger med längre ! Pussss


Home


Mellandagsrea

Ligger helt utslagen i sängen! Jag, Linn och kouba tog oss in till Karlstad för att shoppa lite inför nyår och sånt, satan vad folk det var ute. Kom iallafall hem med lite nya Fynd med stort f och har massor att fota och visa när jag kommer hem!

Annars då? Jag har verkligen behövt komma ifrån Stockholm känner jag. Jag är så mycket mer avslappnad just nu att de är helt sjukt, men nu börjar det bli dags att dra sig hemmåt, de är ju trots allt där jag har hela mitt liv. Av någon anledning så går det inte att ladda upp bilder, så det blir småtråkiga inlägg tills det är fixat!


Tjugosjundedecembertvåtusenelva

Det är slutet av december och 11 grader ute, det är helt galet! Men jag klagar inte direkt. Jag ska snart ta mig ut på en prommis i den mysiga solen och ta vara på varje minut, de behöver jag!


Kristinehamn

Igår morse så tog jag mig hem till pappa här i Värmland. Sen dess så hat jag bara tagit de lugnt och haft lite syskontid, har inte träffat dom sen i maj! Kom hem ifrån lite shopping på bergvik nyss, och myser framför en film. Det ska jag göra heeela kvällen! Puss


julafton






Har fått massa med småpryttlar, body loshions och krämer. Lite pengar på det också, men inte det jag önskade mig. Nu ska jag packa väskan och sedan somna framför tvn. Imorgon rullar tåget till Kristinehamn för en till minijul med pappa och småsyskon.  

Dan före dopparedan






Nu är klapparna köpta och inslagna, granen är klädd och naglarna rödmålade. Om en timme och femtiofyra minuter är det julafton.

Kan.Knappt.Andas












Nytt i garderoben






Den dag jag länge fruktat kom igår: mina älskade svarta jeans gick sönder, då de var så pass använda och utnötta. Så idag vandrade jag och högis runt på stan i jakt på nya! Jag hittade ett par vanliga som hon ska hjälpa mig att sy upp, då dom var för långa, och ett par helt underbara mer tights-liknande inne på sara med tygdetaljer. Det fanns även ett par med detaljer i skinn som jag ska införskaffa mig imorgon, men byxorna är verkligen to die for! 

Jag tror mitt hjärta blöder


Nu har jag precis skickat in det allra sista skolarbetet innan jullovet, vilken känsla. Imorgon när Jensen fyllt upp aulan i Åsögymnasiumet, så har jag gått ut halva gymnasiet. Det är nästan läskigt hur fort tiden går. Jag kommer fortfarande ihåg första dagen i sexan, hur stor jag kände mig, vuxen haha. Nu sitter man här fem och ett halvt år senare, fast det känns som igår. Nä, nu ska vi inte bli alltför nostalgiska. Ha en bra kväll!

New hair- Happy


Nytt hår

Nu sitter jag ändrar jag frippa! Lite nervös, men de blir säkert asbra!!


So i swallowed the fear, the only thing i should be drinkin' is an ice cold beer


Har aldrig känt mig så stark. Har ju en samhälls uppgift där hela betyget hänger. Den försvann nämligen ikväll när min data kraschade. Filen liksom förstördes eftersom den var uppe när detta hände (den var precis klar och ska skickas in för det är deadline). Så vad gör jag, jo jag skriver om den. Hela skiten. Och skickar in den. Tänkte bara skryta lite för mig själv. Godnatt! 

In the spring becomes the rose

Skulle spenderat kvällen med högis och Ståhlis, men bestämde mig för en innekväll och avsluta samhällen istället! Nu är det två skoldagar kvar. Jag.längtar.efter.lovet.


Spreading my wings, learning how to fly

Tog en ledig dag ifrån bloggandet igår. Jag var nämligen med om de värsta jag någonsin upplevt, relaterat till mjälten men jag tänker inte ta upp det här. På kvällen så tog jag mig kraft att ta mig ut på lite kalasigheter och kom hem runt ett. Idag har jag legat hela dagen och så värt de har varit. Jag behövde en break ifrån allt kände jag. Det blir en myskväll med mamma framför en film, bra avslutning på kvällen enligt mig!

Jag och Malin igår


Today




Har åstakommit mycket idag jag! Halvtidsprov i matte, redovisning i samhälle och fixat en hel del med kultur och idéhistorian! Vi ska nämligen ta bilder som passar in på romantiken, upplysningen och realismen! Idag avarbetade vi romantikdelen, därav bilderna ovan.  
Efter skolan så tog vi oss till koppan ett tag, och nu har jag krypit ner under täcket framför "Tomten är far till alla barnen". Det kan ju vara världens bästa film!


It's been louder sinse I've met you






På måndag har jag frissör-tid och jag ska klippa och färga håret. Antingen blir det mörkbrunt med en lite lila-röd ton i som man mest ska se i ljuset, eller så funderar jag på att lägga i en ljusare färg. Vad tycker ni??

Du kan inte fylla tomrummet i mig, jag måste hitta någon som kan

image description
NU kom jag hem ifrån skolan! Hade en riktigt bra dag, så jag bestämde mig för att vara extra duktig och stanna kvar i skolan efter vi slutat på en egen extramatte. Jag skulle näämligen fått hjälp inför morgondagens prov igår när pling-plong-taxin kom och hämtade mig i skolan hehe... så jag tog igen det nu! 

Det min kväll kommer bestå av är en fet portion av min pasta med parmasås och kyckling med en god sallad (to die for!), en lång varm dusch och sedan lite matte och samhälle på det. Ja-aa ni, det kunde varit mycket värre! 


Gently i put my head down for you as you pass me by

Hemma nu och svintrött, tänkte bara säga att jag lever, puss på er!!


Anfall , woopwoop!

Hur är det med er då? Alice chillar på karolinska sjukhuset och läser sagor för mig! Jag fick nämligen ett anfall i skolan och blev skickad i en ambulans hit, Lovely! Blir lite prover och ultraljud, tröttnar aldrig :):):) nu vill jag ha en fet donkenmeny med massa fries och en dipp, mumma!! När jag kommer hem ska jag fan tvinga mamma köpa det till mig! Nu väntar vi på att doktorn och provsvaren på mina prover, haaaa't hörrni!


-

Jag har blivit värre. Men ska kriga till skolan eftersom det är sista veckan, och kurser ska avslutas. Applåder ska man ha!

Not all treasure is silver and gold, mate

Jag försöker hitta styrkan till att göra något vettigt utav den här dagen, men den gömmer sig för mig. Dog i aidshosta under natten och den har inte heller blivit bättre, så jag blev hemma idag. Ska nog hoppa in i en dusch, bädda rent min säng och sedan plugga lite! Ja, de låter som en bra plan, för hittills har mindre endast sett ut såhär:


And we're standing side by side, as your shadow crosses mine

Har spenderat heeeela dagen på café string med Ståhlis, krille och högis. Så skönt att bara sitta och snacka och göra ingenting i sex timmar haha! Nu ska jag fixa mina naglar och sedan finslipa samhällen lite, ett MVG satt inte helt fel om jag ska vara ärlig. Känslan som uppstår när man verkligen kämpar för något och uppnår sitt mål. Då mår man.


Love yourself. Cause in the end, you're all you've got.


Make my wish come true, all i want for christmas...

...är en resa till Hawaii eller Australien. Något land riktigt långt bort där man bara kan kyssa vinterjackan farväl och mysa runt på stranden. Träffa äkta människor som faktiskt bryr sig om en och slippa falska äckliga Stockholm för allt endast handlar om det som visas på ytan. Man kan ju alltid drömma..

Tog mig iallafall till Sara efter att ha köpt med mig mat hem till Rikard. Tog något glas vin där och placerade sedan arslet på bussen för dom andra skulle nämligen ut på krogen! Halvkikar på pearl harbor samtidigt som jag verkligen vill sova haha... Är så himla trött nu för tiden. Ha en bra lördagskväll hörrni!



En ny favorit i mysgarderoben


Älskar mitt nya nattlinne ifrån HM. Har bott i det sen jag köpte det i förregår haha.

Igårkväll Eve hit och vi kikade på Idol-finalen och festade loss på ostbågar då alla våra såkallade kompisar dissade oss... vaknade imorse, på den trötta sidan. Eve skulle nämligen jobba idag så klockan ringde alldeles för tidigt om ni frågar mig, och hon traskade iväg efter en god frukost. Jag vet att bloggandet tagit mycket stryk på sistone. Jag hittar ingen inspiration, jag saknar helt enkelt för mycket. Jag vill för mycket just nu! 

"Hoplessly in love, what could be worse?"


Igårkväll så kom Högis hit och höll mig sällskap till världens bästa film, love actually, och för att ta en prommis. Så idag när det var dags för henne att sätta in sin p-stav så var det jag som fick vara det moraliska stödet, vilket jag gärna ställde upp på!! Om en stund så kommer Evelina hit, vi ska halvkika på Idol och sedan hyra en film och dra oss till Rikard för en myskväll med grabbarna. Hoppas ni får en mysig kväll, det ska jag ha!  

Orkante med rubriker

Hoppade på kryckor till skolan idag, med en foppatoffla. Fina blickar man fick på fina Jensen där alla jämt måste va klädda till tänderna! Men orkade jag bry mig? Nej! Gjorde klart matte provet och ska lämna in det imorn. Ännu en sak på listan att bocka av, jätteskönt. Nu ska jag krypa ner efter en lång skön dusch, och bara vara. Ha en riktigt bra kväll!!


Skolan styr hela mitt liv just nu


Måndagskväll

Tröttnade på engelskan och drog och mötte upp högis för mattepluggande istället. Jag hade ju ingen aning om att hemprovet skulle in imorgon, tjejen med koll är precis vad jag är! Nu ska jag bänka mig framför datorn IGEN och avsluta den hemska uppsatsen som jag börjat på. Nu är det bara två och en halv vecka kvar till jullov. De ska bli så himla skönt!


Ångest


Nu vill jag bara resa. Jag vill lämna allt, och starta något nytt. Jag är trött på samma, samma, samma hela tiden. Så less. 

Rikard 18 år

Igår så hade jag och Rikards syrra anordnat en överraskningsfest för honom! Bara massa underbart folk, drinkar, dans och galenheter. Jag hade tillochmed fixat så några av våra vänner ifrån Gävle kom hit och deltog, och Rikard blev så himla glad. Tror den klassas som årets fest, och det har jag känt av idag.... Jag hittar hela tiden nya blåmärken och skrubbsår på märkliga ställen, men mina händer är definitivt värst. Visst är dom fina?


Tonight i'm lovin you


Idag kommer jag inte ha mycket tid till att blogga, då jag och en person till styr något riktigt roligt som jag inte kan avslöja ännu hehe. Men vi hörs imorgon för en uppdatering om vad som ska hända ikväll!

Man kan inte alltid vara stark

Helt okej dag! Började klockan åtta på klättringen imorse men kunde inte riktigt fokusera, för därefter så åkte jag till vårdcentralen i axelsberg och tog blodprover. Högis satt och höll mig i handen när jag grät haha.. Man kan inte alltid va stark. På andra försöket fungerade det och när det var klart kom de lite glädjetårar ifrån oss båda för att jag klarat de! Efter bar de av till skolan igen för film och lite engelska skrivande, och snart kommer Ludvig hit på middag och fredagsmys. Hörs senare!!


När löven faller mot marken står vi där med tårar och kärlek


Kom dit, gjorde en undersökning, fick lite information. När jag väl skulle ta dom där förbaskade blodproverna så sa dom att jag va tvungen att ta utan bedövning eller komma tillbaka imorn. Så efter klättringen imorgon på idrotten ska jag masa mig dit igen...kul. Köpte iaf med mig några emla plåster så nu är jag halvt redo! Idag fyller även Rikard 18, grattis till dig vännen!!!

Ännu mer för längesen

Idag ska jag förmodligen möta min allra stösta skräck och jag håller seriöst på att fega ur och gå och lägga mig under täcket igen. Jag ska nämligen till läkarn och dom kommer vilja ta blodprover........... När jag hade körtelfeber i sjuan så stack dom nämligen mig nio gånger om dagen hur länge som helst med tanke på hur sjuk jag var och har traumatiska upplvelser ifrån när dom höll i mig och band fast mig när jag inte ville... Jaja nu ska jag iaf ta mig mot axelsberg där Högis möter mig för att vara moraliskt och troget stöd. Wish me luck!

RSS 2.0