Less

Jag är riktigt less på att blogga, så nu allmängör jag en paus här. Medans jag är borta, så kan ni följa mig på instagram: gabriellastrom!
Pusspuss


Tröjan du hatar

Som ni märker så har jag inte varit så aktiv den sista veckan, hela livet har varit uppochner vänt, allt ha kaosat! Men, i'm back :)


String

Sitter på café string helt själv. Forever alone. Skulle egentligen ha hängt med rebecka nu när hon kommit hem ifrån Thailand, men nä. När jag står utanför hennes port så beslutar hennes pappa sig för att hämta henne tidigare.........jaja snart kommer högis hit. Räddaren i nöden!


Making someone smile could be the best thing


Första skoldagen avklarad. Jag är så glad att jag går i tvåan och inte trean, jag skulle aldrig palla den pressen just nu... Om ungefär en timme så ska jag möta upp två favoriter för träning! Här ska de bli fit for fight!!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Nu ska jag ut och köra igen! Känner mig riktigt duktig, jag vill verkligen satsa på det här , trots att jag bara kör automat. Men det är bättre än inget iallafall!


Sometimes you have to fake it to make it


All i need is you

Igårkväll samlades vi ett gäng för att fira att Evelina blev arton hemma hos henne! Jag sov kvar där och tog mig hem vid två för att övningsköra några timmar, det gick förvånansvärt bra!


Cause when love breaks the promise the heart has to keep, it leaves only truth here to find

Idag när jag vaknade så kikade solen in emellan mina persienner, och jisses vilken skillnad det kan göra för humöret!! Jag älskar såna här dagar, när man inte har nånting planerat utan gör det man känner för, inga måsten. Jaja, nu ska jag nog höra av mig till högis för och se om hon är up to en slappardag i soffan med mig!


Can i trust your promises or are they just rubbish?

Riktig skitdag till å börja med. Gick upp efter en och en halv timmes sömn för att åka till läkarn vid sju, och då slås hela södra stockholms ström ut..... Kul. När jag väl kom hem somna jag till två, fikade med Sara och högis och åkte sen hem och badade, det gjorde dagen lite bättre!!


Från och med du

Efter bion igår med allt popcorn och godis så rullade jag iväg till gymmet idag igen, så skönt att ha kommit igång igen. Tidigt imornbitti så ska jag vara hos läkarn, så ingen utekväll för lilla mig inte, även om jag skulle vela! Kanske lika bra att avstå från alkoholen nu när man varit duktig och tränat... hehe

Fullsatt på bion igår!!


I just wanna make you sweat

Körde ett två timmar långt och svertigt gympass med Rikard nu på eftermiddagen och senare ikväll så tänkte vi möta upp Malin och få ändan ur vagnen för att dra en kvällsbio på heron city :) vi hörs senare!


En tripp till Skärholmen

Jag och Rikard tog bussen till skäris för lite snabb spontanshopping. Fick med mig sakerna på bilden nedan hem, lite nödvändigheter som gick på presentkortet jag fick av gammelfarmor!


-


Baksmällan ifrån helvetet

Finner inga ord. Vill aldrig konsumera alkohol igen, iallafall inte på ett tag! Vi hade hur kul som helst igår, jag och tjejerna. Drog mig mot Alice och förade där med henne och högis och åkte sedan till Lidingö för nyårsfirande! Kom hem runt fyra imorse och nu mår man ju som man förtjänar. Tänkte dra en resumé över 2011 lite senare om jag finner nog med kraft att sätta mig vid datorn haha... Hoppas ni hade kul igår!

En sliten, trött och bakfull brud


RSS 2.0