Love generation

Hejsan bloggisch!
Jag är helt otrolig, mästare på att laga mat! Underbart, kommer mina framtida barn att tacka mig för skulle jag tro.
Iaf, idag var det idrottsdag, som jag bara mindre än halvt kunde medverka på eftersom att jag har skadat knäet. :( haha fast det va ju inte direkt som att jag stod och grät för jag inte kunde vara med ehehehhehehehe.....

Även fast jag inte har kvar något i skolan typ (förutom spanish) så känns det som det är så mycket som måste göras hela tiden, fast allt är ju såklart bättre än skolan!


Innan kvällen är slut ska jag hinna med:

  • Packa
  • Duscha, hårinpackning och sånt tjaffs.
  • Städa mitt überstökiga rum
  • Tralla runt i min balklänning och testa ut olika balfrissyrer
  • Slå in Sofias present.P.S, Förlåt en en gång Sofia, har fett dåligt samvete för jag inte kan va med i helgen, Menart! Men kom ihåg, du är bäst ändå.
Torsdagskväll

Otroligt,otroligt trött på skolan, vill bara att den ska försvinna totalt. Har förmodligen valt fel gymnasielinje också, great. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh är trött på hur livet ser ut

Dekadansen

Hemkommen ifrån skolan, som jag är klar med. Underbart!
Min rygg..... ingen vacker s... rättare sagt ingen skön känsla. Men iaf. Klockan 5 drar jag mig emot stan för att hämta min gamla mobil eftersom att min bebis är trasig och förmodligen inte går att laga :((((((( aja, over and out!
 En söt kille!

The last two nights

Nu är Lina på mej, och henne vill man ju inte komma på fel kant med.... *gulp*
Idag kunde jag inte vaknat på ett sämre sätt. Huvudet dunkade och värkte + att någon tjej kom hit för att titta på golven, så hon va tvungen att plinga också...... härligt!
Men nu ska vi inte vara såna. Jag segade typ halva dagen, sedan tog jag mig i skinnet och handlade födelsedagspresenter till både Linn och Sofia, samt en morsdags present till mami.

Nu ska jag fortsätta med mina sit-upps, kolla på cougar town och sedan sätta på mig nattmössan. Peace.


Kärlek vid sista ögonkastet

Har inte haft ork eller lust att skriva de närmatse dagarna. Jag fyllde år i fredags. Sällskap av härliga vänner och drama som vanligt, hade man ju gärna sluppit.
Snart ska jag ta mej nåt varv runt långsjön med min bästa fia, för det här ska fullföljas!


Temptation....

Tänkte vara duktig, ta ett inlägg fast jag ändå inte orkar, hehehehehhehe.
Tre gånger i veckan, nu kör vi tjejen!!! Jag och fia har nämnligen bestämt oss för att bli nyttiga, och att motionera. Great.... så nu är frågan, syndar jag om jag går och tar en tugga Ben & Jerry's?


sorry

Tänkte dra ett sånt där hej-jag-kan-inte-sova/jag-är-missnöjd-med-livet-just-nu inlägg, som jag egentligen hatar och stör mig riktigt mycket på. Så jag ser det bara som att jag skriver av mig lite.

Det finns inget värre än att gråta. Och nu erkänner jag, jag grät idag. Jag hatar att gråta. Övertrött och grinig, (y)
Sen när man e klar, inser man att det egentligen inte var någonting att gråta för, det var ovärt, onödigt. Wasted tears.
Då blir man arg, iaf jag. Jag blir alltid arg efter att jag gråtit. När jag blir arg kan det hända att jag gör dumma saker, som man sedan blir ännu mer frustrerad över eftersom att även det var onödigt.
Senaste tiden har varit underbar, givande och lugn. Har liksom hittat en liten bit till av pusslet som kallas liv. Jag bara älskar när man helt plötsligt förstår sig på något som man undrat över hur länge som helst. Som bäst är det när det är något som man som känt och inte förstått sig på, det finns inget bättre.
Det jag lärde mig var att det tar tid att läka, men när man är läkt, är det den känslan som är värd att leva för. Känslan av att ha kommit över det som tryckt ner en och legat på ens samvete hur lång tid som helst, är obeskrivlig. Man känner sig oövervinnerlig, som att inget i hela världen någonsin kan gå fel igen.
Haha oj så förvirrad man blir när livet hinner ifatt en igen efter en tid på toppen. Verkligheten slår till som ett slag i ansiktet, eftersom man aldrig riktigt kommer undan den.

Sedan finns det ju alltid saker som man gjort som man grubblar över, känner ångest för. När klumpen i magen känner att just nu ska jag växa mig lite större och va lite mer irriterande, tänker man bara negativt, fast man inte borde. Har man en gång varit nere på botten är det lättare att falla ner igen än vad man tror. Ibland när jag sitter med Ipoden i handen, bläddrar nästan längst ner i listan och ser min favoritlåt, så blir jag superarg. jag blir arg för att jag en gång tillägnade dig den låten, gav bort min tröst på något sätt. Sen när det blev som det blev, kunde jag inte lägngre lyssna på den. Det kan jag fortfarande inte. Men när humöret är på topp, och jag ser just den låttiteln så blir jag bara glad av någon anledning, ångrar absolut ingenting. Konstigt det där. Och jag vet inte varför, men när jag la mig sängen ikväll, så saknade jag dig. För första gången på länge.

Sedan besvikelsen av att man kanske inte presterar så bra som man vill, den besvikelsen. Man känner sig dålig.

Men nu ser jag vilket långt och äckligt inlägg det här har blivit. Så, nu ska jag sova.

Fina vän

Har haft en riktig dunderdag idag på stan med malin, lovely!-

När man tror att saker har hamnat bakom en, man tror att man gått vidare och allt känns så mycket bättre. Varför kommer det då upp saker som är ännu värre? Saker som slits och rivs.
Någon som har svaret på frågan? Vore rätt så härligt

Torsdagskväll

Jag har funtat.....
Snart är det dags, att gå ut nian. Det känns riktigt jävla stort. Ny skola, ny omgivning och nya vänner.
Om jag ska avar helt ärlg så är jag faktiskt lite rädd....  rädd att allt ska gå åt helvete med de vänner jag redan har, för att man ska glida ifrån varandra alldeles för mycket. Men jaja, jag antar att det ordnar sig, som allt annat.
Igår natt så hamnade jag bredvid Jonna, myyyysis.
När vi vaknade, (med den värsta träningsvärken båda två) gick vi till McDonalds och åt frullebrulle..((((((:

Nu, lite tröttare och lite fetare, ska jag titta på film med mami för att sedan somna, nyduschad och fräsch.
so have a nice one, så hörs vi imorn!

som sagt man ska bjuda på sig själv...


Well, your lovely

Är megamega trött på falska människor som låtsas vara någon dom inte är, istället för att försöka hitta sig själva.
Ville bara säga det ((((:


Idag hade jag idrottslektion iaf, riktigt nöjd! *mvgmvgmvgmvgmvgmvgmvg*
heheheh, nu funtar jag på att ringa sofia och se hur hon mår :)

RSS 2.0