Usch

Jag orkar inte med detta samhälle, då allt ska handla om politik och vad man tycker? Moderaterna ser ner på Socialisterna och kallar dem kommunister, SD är rasister och nu för att jag uttrycker mig om mina politiska åsikter så kommer folk att reafera och bli arga. Svergie har blivit något som jag verkligen har tappat tron för. Människorna har blivit barbariska och allting ska handla om pengar. Vi ska inte längre ta hand om varandra utan de som inte kan försörja sig, de skiter man i. Trött jag blir.

In your eyes I am home

Nu har jag varit hemma i ca en timme efter att ha slutat skolan! Riktigt skön dag om jag får säga det själv. Snart ska jag dra mig mot min mormor och morfar för att äta middag där hemma, mysis! skriver ikväll, puss.För er som inte ser, så står det att det är +2 grader, Wihooo det är på rätt väg!

23:11

Postat av: Veronika

Vilken är din bästa hårfärg? :)

svar: Jag föredrar helt klart att vara brunett, men annars tycker jag blont på andra kan vara hur fint somhelst! beror ju självklart på också vem det är på.

Postat av: josefine järild

varför har du bara bh på dig? :) haha nej men, öhm ja vill veta typ några saker man inte vet om dig! :p

svar: hahahhahah.... för att det är skönt? nejmen, något som ingen vet...hmmhmm... När jag va liten älskade jag att smeka köttförpackningar i affären för jag tyckte det va lent hahaha. Fast aldrig köttfärs.

Postat av:

vilka är dina närmsta vänner?:) och vilken skola går du på?:)

svar: mina närmaste vänner skulle jag säga är mina gamla killkompisar, några tjejer ifrån min gamla skola och brudarna i klassen, och jag går på JENSEN Gymnasium Södra :)

Postat av:

hur länge har ditt längsta förhållande varat och vad föredrar du att vara i ett förhållande eller singel?

svar: Just nu föredrar jag faktiskt att vara singel eftersom jag är i en period då jag vill känna mig självständig och inte binda mig till någon.
Mitt längsta förhållande varade i sex månader ganska precis. Det va mitt senaste förhållande och det avslutades för ca ett och ett halvt år sedan.
Helgen har innehållet en massa fina vänner och partaj! Jag kunde inte vara mer nöjd, eller jo, om jag pluggat lite. Så det ska jag sätta mig och göra snart hehe. Imorgon går jag till tolv, super! I lördags färgade jag håret väldigt mörkt och jag älskar det!
Frågestund?

Tänkte, eftersom jag ska börja blogga, IGEN, att jag skulle köra en liten frågestund. Vad vill ni veta om mig?

Du fattas oss.

fyfan vad jag grät, vilket jag inte trodde att jag skulle göra.
men att se min syssling som är två år äldre än mig sitta
 och pussa sin stackars mamma på pannan medans
han själv bryter ihop fick mig att böla som en treåring som slagit upp knäet typ, haha
Men min första begravning blev fin ändå.

Vila i frid, Per! ♥

wohhoooo

Solsidan dödar mig. Jag orkar inte.
Idag så har jag tränat med Rebecca och efter det så åt jag en megagod middag.
Nu ska jag snart lägga mig och sova, men först blir det några avsnitt med one tree hill. pussss


NÖJD

Nu har jag tränat mitt första pass på WorldClass, så himla skönt! Inatt kommer jag att somna gott!

john tucker must die

finns inga ord. så, nu går jag och lägger mig. Godnatt.


Turn around, I want to see you walk away and feel the pain, again.

Idag har jag pluggat, sovit och varit med Rikard. Jag skulle ge vad som helst den som gjorde resten utav min hemtenta i geografin, för den bokstavligen dödar mig. Jag har nog aldrig hatat en uppgift så mycket. Eller jo, fast inte just i år. Den.dödar.mig.


.

jag är trött på lögner och på att inte bli uppskattad. Jag är trött på att du tror du kan göra som du vill och trampa på andra, eller rättare sagt mig. Jag är trööööööööött på att bli statt åt sidan. Sluta nu.

When you are ready, we'll go to a better place

Det är "instängd" på min enda kanal, kan.inte.sluta.titta. fast jag är så jäävla rädd haha. sjukaste filmerna jag sett, men jag tänkte att jag inte kunde låta bli att se ettan när jag redan sett tvåan, vet ju redan att alla dör.
I will stop trying now, because it doesn't matter that I mean a whole lot to you,
because it will never be enough. I don't love you. Too bad things doesn't
mean that much to you.

RSS 2.0