All i wanna say, is that they don't really care about us

Helvetes kväll som började bra, men vin kan ändra en sådan sak ganska snabbt.

Sena nätter, tomma glas

Nu har jag haft bloggtorka alldeles för länge.

Förra helgen var ju jag som sagt i Gävle och hade världens mysigaste födelsedag, men fick urinvägsinfektion och var hemma hela veckan ifrån skolan. Nu i helgen så tog jag, Linn och hennes vän Christine tåget till Kristinehamn för att fira Linns 18-årsdag! (Ja jag reser mycket och det är en miljon människor som fyller år nu i slutet på maj)

Här kommer lite bilder ifrån helgen


You are gonna go far kid

Jag har haft världens härligaste helg! Puss på mina älskade och fina vänner för att ni gjorde min födelsedag i lördags till en av världens mysigaste dagar. Ni är guldvärda.In the dark you tell me of a flower, that only bloms in the violet hour

Nu drar jag mig in till slussen för lunch med fina jossi! Kör på långklänning idag ja.

Dom slängde ut dig som en sommarkatt

Igårkväll var jag på skinnis med några coola men drog hem ganska tidigt eftersom det blev kaoz. Nu ska jag tillbringa min söndag såhär + plugg:

He'll stop the pain

Tänker inte ens be om ursäkt, eftersom tiden jag har spenderat på datan har endast gått till att plugga! Sista historia arbetet nurå, ska kötta igenom den imorn så den blir klar. Skönt.

Maaaaaartin är ju då ganska snygg.


I wanna celebrate and live my life!

Mitt liv leker. Just nu. Jag är..Lycklig. Jag har flyt. Drygt inlägg. Älskar allt och alla just nu. Puss.


Det går braaaaa nuFixat mitt första sommarjobb!!

Happy, Happy me

Har inte varit mycket datatid under helgen inte. I fredags tog jag det endast lugnt, och sen i lördags var jag i stan med Mallan hela dagen och på kvällen fotade vi lite. På söndagen kollade jag på film med Sara, och sen kom Axel, Rikard och Pahne hit. Axel sov kvar här och drog till centralen när jag skulle till skolan imorse! Så, där har ni min helg. Hoppas eran va lika underbar som min.T.r.ö.t.t kille imorse heh

Jag har haft en undebar dag med min Malin

På stan idag kom det fram en tjej ifrån tidningen CHIC och fråga ifall hon fick fota och intervjua mig för hon älskade hur jag klädde mig. Detta ledde till ännu en fotoseshion med Mallan senare på kvällskvisten.

Looking at you through the glassGick till skolan, satt i skolan, gick hem ifrån skolan. Inte mycket mer än så. Skulle träffat några vänner men nejdå. Så blev det jö inte! Nu ligger jag nyduschad och kollar bb!

Danza kuduro
Tråkiga cambilder... men såhär ser jag ut idag!! Ha't

Love yourself, because you are all you've got.


wihoo


Har haft världens bästa dag. Hoppas den fortsätter så! Pussss

Highway man


Nu ska jag snart dra mig mot Slussen och subway för en brunch med jossi! Men först, plugg inför dagens prov i natur.. Ha en bra dag!

.

Att somna besviken är aldrig kul. Godnatt.

myser


Give me your next big momentIdag är jag hemma med tanke på vad som hände igår, så idag har jag tvättstugan!! Vuxenpoäng till mig. Känner mig jävligt fräsch också........... Sen måste jag säga att idag går mina tankar till Janine, som jag numera tänker börja kalla Janne!
 

I hear u call my name, and it feels like home.Kom nyss hem ifrån sjukhuset igen. Det är alltid lika roligt att få ett anfall out in public, särskilt i skolan! Så min goa (som jag trodde var hemsk), biträdande rektor betalade taxi och följde med min in till akuten och väntade där med mig och Alice, Tack Danne Roth!!

Men som sagt, nu sitter jag hemma igen, mätt och belåten. Ska snart börja jobba lite på min historia-uppsats.


give a little bit of love to meIkväll är en såndär kväll då jag bara vill gå ner mig i ett arbete, jobba på och glömma hela världen runt om mig eftersom att ingenting stämmer. Sedan jag fick veta att det faktiskt verkligen är något fel på mig förra veckan, har jag börjat se saker annorlunda. Jag prioriterar saker jag inte gjorde förut. Jag uppskattar kärleken jag får mer. Jag tar mig själv på ett större allvar, men ändå vill jag bara skratta bort allt, eftersom det här inte är en verklighet som jag vill ha. Har inte riktigt pratat ut med någon som ni märker. Så nu ska jag begrava mig i en svenska-uppsats om min vän Alice.

Love


true story


will you stand by my side when everyone else is gone?


Idag har varit en skön dag, och jag har bestämt mig för att ta tag i plugg, blogg och resten av mitt liv!
Tog ett varv runt sjön med fia, det va guldvärt.


RSS 2.0