Powerwalk

Var nyss ute på en pw med Rikard och Sara! Tycker det är så otroligt skönt att vara ute och röra på mig nu när jag inte är sjuk. Idag har jag avverkat två prov, och imorn väntar sovmorgon och fredag. Trivs.


With you, i wouldn't wanna change a thing


Gick till skolan med världens sämsta humör. Tror inte jag var så rolig att umgås med idag. Nu ska jag plugga, som vanligt. Behöver nya rutiner!

06:46


Godmorgon bloggen!
Har lite tid att döda. Jag gick nämnligen upp för tidigt idag, då jag sen bestämde mig för att ha en "jag bryr mig verkligen inte om vad jag har på mig eller hur jag ser ut dag"-idag! Så jag sitter och dunkar Coldplay's nya. Underbar. lyssna vettja. 

without you

Jag har haft världens absolut sämsta dag. Nu ska jag sova en stund innan jag måste plugga igen. Känner ingen press, nej inte alls... 

Är i grovt behov av helg och de trevligheter som medföljer med det. Jag vill dansa bort mina problem.

You crushed me like a fly


En måndagskväll i badet tillsammans med myslistan och tända ljus. Nu väntar engelskan och kulturhistorian, Ha en riktigt bra kväll hörrni!

------

Sitter i skolan. Har tråkigt. Borde plugga. Värt.


Låt mig höra din längtan så jag kan känna samma sak


Imorse väckte Josefine mig när hon kom hem hit igen, hon sov nämligen på andra marker. Blev inte lite lagom chockad när hon helt plöstligt låg nerkrupen bredvid mig, skitpigg och jätteglad. Vi pluggade matte till provet på tisdag, kollade på Brokeback mountain och sov en stund. Vid sju mötte jag upp Ludvig för middag och bio på stan, och nu kom jag nyss hem. Jag har haft en riktigt bra dag, och jag avslutar den på ett riktigt bra sätt: Med ett leende på läpparna.

Grönalund part 2









Godnatt!

I thought i told ya babe, i promise


En dag på stan med Ståhlis, gos. Jag fick med mig vääärldens snyggaste tröja med vääärldens snyggaste urringning i ryggen hem. Nu städar jag mitt rum för fullt, för snart kommer världens bästa Josefine hit på tacokväll och spelmys!

Grönalund part 1












En oväntad, men gratis kväll på grönan med några godingar! Vi hann med massa skratt, skrik, åk och tillochmed lite Veronica Maggio som spelade där. Nu ska jag sova, godnatt!

Waking up next to you again would be the best thing


Jag är heeelt slut. Efter skolan idag åkte jag och mamma till Skärholmen ett tag, och sen åt jag mat. Nu ska jag kika film och sedan sova!

MAraca

Samhällskunskap är ju kul. Idag slutar jag vid fem, och då var det tänkt att jag skulle dragit in till stan och handlat väskan jag drömt om i två nätter nu...men nej. Jag är bäst och glömde min plånbok hemma. Ibland älskar jag mig själv.


No money in the world could buy my love



Idag så har jag faktiskt varit ute och rört på mig! Först fikade jag med Rebecka på café String, och när jag enda var på söder så drog jag mig till skolan den sista timmen. Hjälp vad död jag var när jag väl kom hem. Nu hade jag tänkt kolla på en film och bara slappna av, det behövs. 

två favoriter




Här är två riktiga favoriter hos mig just nu. Två armband med egen text som min fina vän Malin har gjort! Ni kan besöka hennes hemsida här: http://malinscollection.weebly.com/index.html

Tisdag




Två nya härligheter fick följa med hem efter en kortis till stan och Skärholmen. Nu står true blood på schemat.

wanties


Snart så får jag restan av min lön, och en del av den kommer gå till de här godsakerna!

I gotta warn you, some can't handle me no more


Idag har jag mått tusen gånger bättre. Kom nyss ut ur duschen och snart ska jag skype:a med pahne om han förmår sig att logga in och hålla tiden, annars slår jag på Troja och myser ner mig med lite godis. Skolan får vänta ett par dar till enligt läkarna och min kropp.. 

wishing u were here with me to catch my fall


Igår när jag var på sjukhuset fick jag lite personliga och jobbiga besked, som jag inte tänker ta upp här i bloggen, men jag kommer bli bra, tillslut. Idag vaknade jag efter några timmars sömn ovanligt pigg. Åt lite frulle och sen dess har jag bara legat. Saknar nästan skolan alltså, här ligger jag ju bara timme ut och timme in, gör ingen nytta.
Snart kommer Rikard hit med lite filmer till mig som jag ska kolla på. Ha det bra så hörs vi senare!

Till er som undrade så heter jag Gbellss på instagram :)

Du skulle bara veta.


Nu tror du säkert att jag hoppas,
på något som aldrig ska bli av,
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav.


I get lost in the beauty of you

Bild ifrån i somras på min älskade syster
Bloggen har verkligen fått lida, men jag har inte ens orkat sitta med datorn under de här fyra dagarna. Allt bra med er? Idag har febern sjunkit lite iallafall, så ska ta mig ork till att skriva lite. Åt mitt första mål mat (yoghurt haha) igårkväll och fick behålla de, kanske därför jag mår lite bättre. Nu ska jag slå på en film och försöka sova lite, för sömn är inget jag fått tillräckligt av. Hoppas ni haft en bra helg!!

Gosigt


Det var tydligen inte halsfluss utan influensa. jag har legat och svettats och samtidigt frysit sedan igår. Nu ska jag sätta på en film medans jag väntar på att mamma kommer hem med nödvändigheter.

Flowers in my hair

Jag får panik på att vara sjuk hela j**la tiden. Imorse vaknade jag med mysig halsfluss, så nu ligger jag här och är hungrig, (jag kan nämligen inte ens äta) och ska läsa lite mer svenska. Puss 

Waiting on the rain




Idag har jag varit i skolan, och efter det så somnade jag när jag kom hem på soffan. Middag hos världens bästa Mormor och Morfar efter lite mys med världens goaste lillkille! Nu blir de svenska och kulturkväll för min del.

TISDAG

Dagens humör: Slö men glad! 
Dagens mående: Illamående och huvudvärk, sucks.
Dagens borde: Plugga matte hehehehe
Dagens frisyr: Utsläppt lockigt
Dagens smink: Skippat sminket idag, cool
Dagens klädsel: Morgonrock
Dagens planer: Plugga och sedan ha marathon med högis
Dagens materiella vill ha: En ny dator..........
Dagens fundering: Helgens planer
Dagens beroende: iphonie..
Dagens tråkigaste: Att vara sjuk!
Dagens längtan: En mysig person
Dagens superlängtan: Att boka en resa
Dagens tidning: ingen

Totalbrist på bloggmaterial! Vi hörs senare ikväll!

we all make misstakes. You were one of mine


Rikard saknade Axel, och kände att han behövde bekräfta det genom att rita en ganska fin avbild av honom på min fot..

Nu på kvällen har jag och Rikard suttit och kollat igenom våran gamla skolkatalog ifrån nian, kul att se hur mycket man har förändrats! Vi ska snart spela ett parti kort och sedan väntar läxorna. Ha en riktigt bra kväll hörrni! 

remind me to not ever speak to you ever again





Vaknade runt 1 och mådde fortfarande illa. De här känns bra! Det blev alltså ingen skola för mig idag. Snart så ska jag skriva ett brev i engelskan och läsa lite kulturhistoria. Vi hörs lite senare!  

I wanna turn around now

Det regnar utanför mitt fönster. Jag ligger i en nybäddad säng i myskläder med tända ljus runt om mig. Myslistan spelas i lurarna. Efter att jag lämnat Rebecka och Högis borta på söder så åkte jag hem på direkten. Nu ska jag nog lägga mig och sova, eftersom jag håller på att bli sjuk igen.. vi hörs imorgon!




leva med det i all evig tid


Chilli'n hemma hos becka. Vi tänkte snart dra ut på ett litet spaningsuppdrag, innan det blir middag : Pasta och ketchup!

as we say..


Fan va bra jag mår. Eller? Aldrig mer, som man brukar säga!

You had me at hello.

Har haft en liten paus ifrån hela internetvärlden ett tag, så bloggen fick lida. Igår var jag och några polare på fest i Skanstull, och snart ska jag ta en gofika med saknade Rebecka! Vi hörs senare , puss!

What about now







Min dag i bilder. Nu myser jag ner mig i sängen med Hendry till en film.

no headline


Jag får riksdamp på facebook. Alltid en jävla massa ändringar och så fuckar hela skiten ur sen. Nu myser jag till världens bästa serie och snart ska jag sova.

Angel with a shotgun



Har lärt mig kontrollera min nya app Instagram. Kuuuul. Gick i skolan ifrån 11:15-17 och efter de drog jag hem och sov ett tag. Blev väldigt nöjd med mitt nya hår också!

lets mix our colours and make a new one


making my day


Idag ska jag bara mysa med min myskille och sen färga håret möööörkbrunt.

although there's cramps in my chest i still wish you the best of luck, fuck you




Osminkad och mysig. Ska alldeles strax börja fixa mig för att lite senare dra på kräftkalas hemma hos Mallan! Efter det vet jag inte vart kvällens bravader tar mig, så jag antar att vi hörs mer imorn. Ha en bra kväll hörrni! 


I'm here without you baby




Middag på wooken med två favoriter. Ett långt bad. Engelskaplugg, musik och tända ljus. Så har min kväll sett ut. 


Have u come here to play cheater?


Bloggfri dag igår eftersom det absolut inte finns någonting att skriva om nu när jag är sjuk förutom "idag har jag snytit mig såhär många gånger och sovit såhär många timmar hehe. Jag ska om några timmar tvinga min kropp att åka till Skäris i några timmar, då jag inte pallar sitta inlåst på mitt rum längre. Ha en bra dag!  


RSS 2.0