I came to move


Högtalare, utklädnad, kudde och en jävla massa chips = Trunken är packad. Ikväll spenderar klassen kvällen och natten på Axels landställe på vindö. Ska bli kul och se vilka som spårar och får de tufft på måndag haha.  


HALLOWEEN












28/10-11


fortfarande i sängen. Igår invigde jag och Rikard lovet med att gå på paranormal activity 3... Fy bubblan! Om ca en timme ska jag börja dra mig mot tunnelbanan för att möta upp Leetmaa, vi ska fixa det sista till våra utklädnader ikväll, för vi ska på halloweenfest! Vi hörs senare snyggingar, pusss


Torsdagskväll


Har blivit så sjukt ljushårig igen. Funderar på att färga mörkare eller att bara skita i det och låta det bli ljusare....

I'm still alive but i'm barely breathing








Mamma och jag tog oss till Skärholmen nu på kvällskvisten för att hitta en del till min ustyrsel jag ska ha på en halloween-fest nu på lördag, men kom hem med betydligt mycket mer än så. Älskar spontanshopping. Nu ska jag tappa upp ett bad och sen plugga några tal matte, men hinner nog med ett inlägg till innan läggdags!

Finaste mormor











¨
Grattis på 70års dagen älskade mormor, jag är så stolt över att vara ditt barnbarn. Fortsätt kämpa, jag behöver dig ♥

Du får mig att le på ett sätt som endast du kan


Min huvudvärk vägrar att försvinna. När klockan ringde imorse kunde jag inte ens förmå mig att vrida på mig och stänga av den haha! Jag hoppas verkligen det blir bättre, min älskade mormor fyller nämligen 70 år idag, och jag vill kunna fira henne med resten av familjen! Så nu hade jag tänkt slänga på mig nå träningskläder och ta en uppfriskande promenad! 

I don't you telling me the things you wanna say




Känns som jag endast lägger ut bilder på min säng, men den är ju bara så underbar! Kom nästan en glädjetår idag när jag insåg att jag är klar med alla arbeten inför lovet! 

myskväll




Inget mera plugg innan lovet, jag mår riktigt bra just nu! En promenad med Rikard lite senare får bli pricken över i:t.

wake me up when september ends






Rikard kom förbi på en lunch och höll mig sällskap idag. Mitt huvud slutade nämligen inte att dunka och göra ont, så jag vaknade inte ens när klockan ringde imorse, hade fått för lite sömn. När jag väl fick sova så drömde jag helt sjuka dömmar, bland annat om en mördarbebis med knivar....
Nu ska jag ta mig en dusch, bädda rent i sängen och gosa ner mig. Svenskan måste skrivas, och de får göras ifrån sängen! 

you can stand under my umbrella

r


Ny tröja. Blir en myskväll med Rikard. Småfrustrerad. Samhällen sket sig, men jag orkar verkligen inte.

Lät du henne komma närmre






En underbar morgon. Vaknade av att en solstråle träffade mig rakt i ansiktet, gick upp och duschade och efter det gjorde jag pannkakor till mig och mamma. Vi funderar på om vi kanske ska åka in till Gamla stan eller till skärholmen, vi får se helt enkelt! Vi hörs senare ikväll, Puss!


Couldn't never figure out how to love



Ikväll blir det en väldigt lugn myskväll för mig själv. X-men, godis och en varm dusch får göra min kväll helt enkelt! Imorgon måste jag sitta inne större delen av dagen, då samhällsuppgiften knappt är påbörjad och halva ska in vid tolvslaget..hehe

 


Last night out






Detta resulterade i:




Vi hade en sjukt rolig och spårad kväll igår. Kom hem vid två tiden och slocknade dirr! Vaknade upp hemma hos Alice, men Alex bakfylla ville inte släppa, så han sov heeela dagen haha.


Jag kan ge, utan att ta


Har haft en riktigt bra dag. Bra resultat i skolan, en mysig person gjorde en mysig sak och jag har varit på bra humör! Imorgon ska jag på fest med temat glamour! Sneakpeak på vad jag ska ha på mig ovanför. Nu blir det sängen, för kl 8 imorgon ska jag befinna mig i Sjöstadshallen och dansa vals!

Kohphangan




Efter en slitig och stressig skoldag så tog jag och tjejerna oss till Koppan för lite chillmode och en cider! Nu ska jag krypa ner i sängen till en film. Imorgon är det torsdag! 

Tisdag




Kvällen hemma hos mormor och morfar var tänkt som en pluggkväll, men jag kände att jag verkligen inte orkade, så det blev endast god mat och efterrätt istället! Nu myser jag framför DHW och sen ska jag läsa igenom italienskan en gång, så mycket får jag lov att anstränga mig antar jag..

Jag tror aldrig att han kommer fatta om du inte låter nävarna snacka


Got me ten feet of the ground

¨


Känns som att södersjukhuset har blivit mitt andra hem på sistone, så går det när man är klumpig! Nu på kvällen så har jag myst med mamma, men nu väntar plugg!

Måndag


Ståhlis och jag igårkväll taggade inne i globen!

Konserten igårkväll var obeskrivlig. Vi stod mycket närmare än vad det ser ut som på bilderna under, jag hade nämligen inte med mig kameran utan bara telefonen. Innan själva Britney-akten drog igång stod Joe Jonas på scen och juckade lite snyggt, pluspoäng! Kom nyss ut ur en skön dusch, och nu ska jag fixa mig inför skolan, åh vad jag längtar...!

vilken stjärna








Britneeeeey

Påväg hem till Ståhlis, ikväll ska vi se Britney i Globen! Blev en väldig sista minuten då jag köpte biljetterna för en timme sen, ibland har man tur!! Bilder kommer ikväll, puss!


I can hear the sirens sound




En lugn kväll hemma hos Högen med vin, skratt, chips och true blood. Nu ska jag försöka sova, och går inte det så tar jag upp matteboken och räknar lite. Eller kanske engelskan..eller samhällen..nåt av det!  


I heard your dreams came through, I'm happy for you


Jävla skitdag. Känner för att lägga mig under täcket, och stanna där. Men nej, nu ska jag hoppa i badet i hopp om bättre humör, för ikväll är det tjejmiddag hos Malin som gäller!

Never mind, i'll find someone like you


Ligger och småpluggar och småmumsar . Det rann en tår eller två imorse när jag insåg hur mycket som faktiskt ska göras innan lovet. Jag räknade ihop till 8 prov och tre inlämningar.


A wonderful wednesday

Åh vilken skön dag jag har haft! Solen sken den del av dagen jag var vaken, ( det spöregnade tydligen när jag sov hehe), engelska redovisningen gick bra och de muntliga provet i italienskan blev framflyttat tills på måndag och bi fick sluta tidigare! Efter en lång pw med Michelle och sara så ska jag nu mysa ner mig framför greys tillsammans med mamma med en bit hallonpaj! Ha en megamysig kväll hörrni!


ibland behöver man bara något nytt, även om det betyder att någon annan blir utbytt


Megaförkylning resulterade i tre timmars sömn och ingen skola. Efter skolan igår tog jag och Alice oss till Nacka forum för några timmars shopping! Bland annat världens snyggaste stövlar, som inte får någon rättvisa på bilden!


The hardest part


Igår började jag dagen med att fika med Jossi på Baresso. Efter det var det bara att skynda sig hem och börja fixa sig, för vid halv sju befann vi oss på Enriques artonårsfest!

change of plans




Jag skulle egentligen gått ut med några vänner idag, men efter den här veckan så kände jag att jag verkligen bara inte orkade. Så, nu ligger jag i sängen med myslistan, myskläder och har skummat igenom min engelskabok. Känner mig väldigt ensam just nu, men kanske är det precis vad jag behöver, jag vet inte.

min kväll








Hela min kväll har gått till att pyssla och städa i mitt rum. Jag trivs bara bättre och bättre här inne, snart kommer ingenting att få mig härifrån.

why would i trust you?


Igår var jag och Alice på en visning av en lägenhet på Östermalm, mamma och jag har nämligen bestämt oss för att vi ska flytta in till stan när vi hittat något som passar!

Bra Gabriella, braaaaaa


.

"It's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger."

Ibland...

...önskar jag att det var lagligt att skjuta folk. Jag har legat i över en timme och försökt sova, men nej. Det får jag inte för min granne som är efterbliven (bokstavligen) och sitter och skriker och pratar jättehögt för sig själv där nere. Snart ställer jag mig och dunkar i varenda möjliga element här..


Let me look into your eyes, because that's when i feel safe


Bild ifrån grönan i sommras!
En helt okej skoldag! Fick sluta tidigare, och kom hem för en god middag! Nu tänkte jag lägga mig i badet en stund efter att ha gjort några sit-ups. Senare väntar svenskaboken, eftersom det är prov på onsdag.

I'll always want more


Searching for something new, anything, but I'm stuck.

Bildbomb

Fredag!










Lördag!












Ain't nobody gonna stop me

Helgen har börjat bra iallafall! Igår så hade vi friluftsliv med skolan, vilket resulterade i en promenad på över en mil. På kvällen drog vi till sara och festade, kom hem vid halv två inatt. Vaknade vid halv nio. Fick ett ryck, och gick ut och drog 6 km som inget hade hänt natten innan när jag egentligen borde varit totaldöd. Snart kommer Rikard hit på filmmys. Tänkte slänga in en bildbomb ifrån igår och idag, men blogg.se sammarbetar inte! Ha en bra helg!

RSS 2.0