.

heeeeeej alla!
ledsen att jag inte skrivit på ett tag men har varit väääldigt mycket med skolan på sistone..
skolan idag kunde nog inte har varit mer intressant. va massa bråk och skit och de kunde inte ha varit mer synd om vanessa.
nu är de ju såhär att vi ska ha prao nästa vecka.. jag hade en asgullig liten prao plats på aquaria men när jag väl fick tag på henne igår så var de ju så att, tro de eller ej, HON ÄR SJUKSRIVEN HELA NÄSTA VECKA! så nu är de ganska stor panik med att hitta en ny plats.. de ordnar sej.
mobilen trasig och på lagning, så kan inte lägga in nåra nya bilder från livet, men de kommer med mobilen (;
men nu ska det pluggas, kyss <3

grattis jessica!

hejhej, sitter i sängen och tare lite chill.
Har haft träning idag och jag tyckte faktiskt de va heeelt okej(även fast vi bara va fem pers)
Jesscia fyller också år vilket jag vill påpeka och vill passa på att gratta henne ännu en gång så GRATTIS! <3
har faktiskt ingen aning om va jag ska köpa till henne.. får väl improvissera så gott de går.
FREEEEDAG! ska bli så jäv*a kul. först ska vi äta middag hos jessi, sen bär de av ut och så ska vi göra de som vi brukar göra ;)
men nu måste jag dra, kyss

me ut ikväll?

what's up alla?
ligger och väntar på att tiden ska gå, ska typ ut med nåra kompisar om en liten stund, om ni vill hänka så slå en pling!
idag har jag haft de ganska mys med becca, vi har glidit ifrån ganska mycket men nu käns de mycket bättre och jag kunde inte vara mer glad för de!
vi satt på bryggan och tog lite fina foton när de kommer ett par killari kanske 10 års åldern och drar upp värsta fällan ur långsjön. de ligger två stackars kräftor där i och jag kunde inte mer än att när dom hade gått, dra upp fllan igen och släppa ut kräftorna! de va ju så synd om dom lixom.. kan bara tänka mej minen på dom dmå killarna när dom kommer tillbaka och de inte finns nå kräfter kvar.. HAHAmen nu måste jag gå ut med hunden :) puss jag vi becca

SKA SKÄRPA MEJ!

hej alla människor, ligger i sängen och har precis duschat. Ber då hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på väldigt länge men de har varit ööööver mycket med skolan och allt pluggande.
Idag har jag redovisat steg 15 i matten och känner mej överstolt. har två prov nästa vecka, musik och kurs (hjälp.)
okej, dags att byta samtalsämne från skolan! mamma vääägrar ge med sej om att jag vill ta hål i naveln!! hatar henne just nu, pappa har tillochmed pratat med henne men hon vägrar lyssna, kämpa på pappa!
pappa säger att om lisa får så måste ju jag också få, så nu hänger allt på att lisa får :P

Desperat HouseWives har börjat igen! äntligen, så som jag har längtat. serien verkar bättre än någonsin och jag kunde knappt släppa blicken från tvn en sekund under hela programet, men var tvungen att slita mej och hämta lite godis (;

RSS 2.0