Åkte för att köpa en data, men kom hem med en iphone. Jag klagar inte.


Let's do it again


En mindre god lunch eftersom mina smaklökar har tagit semester. Jag e så sugen på riktigt, riktigt god mat. Skulle inte klaga om jag hade en snygg manlig kock hemma, som kunde ta hand om mig nu när jag är sjuk. 

I've been waiting for this moment, for all my life


Min kväll har bestått av tv'n och lite godis. Imorn blir det ingen skola för mig, har bleve
sjuk igen, men ibland kan de va småmysigt när man har rätt omgivning.


Turning me inside out


Det blev en väldigt kort dag i skolan idag, då jag inte alls mådde bra. Just nu ligger jag och tittar på tv,sen ska jag plugga!

Kan det vara kärlek, du och jag


Härligt att röra på sig lite måste jag säga! Nu blir det dusch och sen sooooova. Godnatt!


I tried my best to feed his appetite
Vi spenderade våran kväll igår i Gubbängen och på Odenplan. Snart ska jag ta några varv med fia!


Make my wishes come through
Igår var jag på café 60 med Malin efter ett försök att komma in på Aveny, hahahah. Kom hem vid halv 1.
Idag är min ögoninflammation e tillbaka och jag är förkyld. Kul. Jag vill gå runt sjön, jag vill festa, jag vill åka utomlands, jag vill få jobb på sushikungen, och jag vill att mina vänner ska komma hem ifrån världen över. Någon som känner för att uppfylla mina önskningar? Vore rätt så snällt faktiskt.

sova


Godnatt!


Pricetag

Under de närmaste timmarna har jag insett två saker. 1: Jag behöver rensa mina garderober och byråer. 2: Man märker att hösten är påväg när man kikar på vad som numera hänger framme och används mest.


There's a wild wind blowing, down the corner of my street


Jag ligger hemma. Sjuk. Men jag vill inget annat än att dra på mig en snygg festblåsa och slå klackarna i taket med fina vänner. Livet är inte rättvist. Nu ska jag bada och bara ta hand om mig själv i hopp om lite bättre välmående.


when you need to feel that i'm near, just pretend

Såhär har min kväll sett ut. Nu ska jag mysa ner mig framför nya avsnittet av True blood och sen sova. Idrott imorn klockan 8, superkul!


Like a simple question looking for an anwser


När jag kom hem ifrån skolan idag så var det en riktigt glad liten kille som väntade på mig! Finns ju inget bättre än att bli riktigt uppskattad för precis ingenting? Snart ska jag ut och köra med mamma och sedan väntar läxorna..


Gofika, great mood, goodnight!24/8, Onsdag

Idag efter skolan så tog jag och Sara en sväng förbi Götgatan. Jag fick med mig en ny favorit hem som jag tänkt hänga i heeeela hösten. Den är underbar! Nu ska resten av kvällen gå till mina första läxor, italienska och matte. Favoritämnerna såklart... 


Sanna mina ord, det här är mitt livJag vill bara tacka alla mina fina vänner, för att ni är ni och att ni alltid finns där. Jag älskar er obeskrivligt mycket! 


Kind people don't hate.


Skola ifrån 12:35-17:00. Ikväll ska antingen träna eller övningsköra en runda med mamma!
Jag vill ha fredag och riktig sommar igen.


Making me smile

Möter upp finaste evelina på en lunch innan skolan, Ha en bra dag!


.


Making my way through the croud

Lugn dag. Efter skolan så åkte jag och mamma och fyllde på våra garderober, och nu kom jag nyss in ifrån en powerwalk med saknade Sofia. Nu myser jag i min nya silkesmorgonrock som jag förälskat mig i!

Sunday


Kom nyss hem ifrån IKEA och Skärholmen.  Jag har även gjort något som jag lovade mig själv att aldrig göra; spenderat löjligt mycket pengar på smink. Finns inget jag tycker klassas som mer värdelöst än det då man faktiskt kan hitta bra grejer för en mindre summa pengar, menmen. Idag unnade jag mig väl antar jag!


summer of' 98


Hela dagen igår spenderade jag med Josefine och Rikard på Café Baresso i regnet. På kvällen åkte vi in till the voice ett tag och sedan somnade ja gott i min säng. Snart kommer Rikard hit och ska hjälpa mig och mamma bära en byrå! 

In the world you're just someone, but to someone you're the world

I onsdags började jag skolan; med bihåle och ögoninflammation. Har krigat mig igenom dom här tre dagarna.
Nu ikväll så har jag endast tagit det lugnt, badat och lyssnat på musik. Senare kommer Josefine hit och håller mig sovsällis.


RSS 2.0