Hemma!



Hemma nu efter resan till Göteborg, OM jag är nöjd!


Söndag

chacha! Nu chillar jag och Sofia i min säng efter en tripp till Skärholmen. Jag va tvungen att inhandla det sista inför resan till Göteborg (!!!!) imorn.





hmm

Igår kom Pahne, Axel och Oliver hit och Axel sov kvar.
Nu har han åkt, och jag kommer inte få träffa honom på ca elva månader.
Nu går jag och lägger mig. 

Happy day



Midsommar idag rå! Har spenderat hela dagen hos min älskade mormor och morfar, tillsammans med mina kusiner och morbror och moster. Imorse vaknade jag upp hemma hos Alice, som jag har saknat henne!
Ikväll kommer Axel och förmodligen Rikard hit, får se va vi hittar på! 

Make my day

Ligger i sängen, riktigt dåligt väder idag igen. Men jag tror att solen börjar kika fram lite nu, så jag och ludde får väl hitta på nå snart. Ikväll ska jag till Alice och mysa!

Onsdag

Kom nyss hem, har haft en photoshoot med min fina malin! Ett litet smakprov:








Tisdagskväll


Tjena! Sitter i sängen med Rebecca och snackar lite minnen, man gör sånt alltför sällan nu för tiden. Jag har fokuserat alldeles för mycket på vem jag vill bli, så mycket att jag börjat glömma den jag var. Det är tur att man har gamla vänner som kan påminna en! Ikväll då, tror vi ska ligga här framför varsin data och blogga och sedan kanske slå på nån film... sociala jävla brudar!


.....

Det blev inte av. Ingenting blir av. Jag börjar nästan tröttna på lovet haha. Man bestämmer saker, att man ska träffas och så blir det aldrig av. För mycket dötid. Gör mitt liv intressantare, någon? 

Beautiful mind

Ligger och väntar på ett samtal som ska föra mig till älvsjö för att färga Saras och Michelles hår hehe, är ganska så sugen jag också...


Effect me with your love and fill me with your poison


Kom nyss in ifrån ett varv runt sjön med Sara, det var hur skönt som helst att få springa av sig lite.  Men är varm och äcklig, därav den mörka bilden hahah. Nu: DUSCHEN!

lost

Jag är trött på alla omvägar ni tar för att få saker att låta bättre än vad det faktiskt är. Jag är trött på att vara den man bara svänger förbi i farten, påvägen någon annanstans. Trött på att komma i andra eller tredje hand. Fyfan. Fyfan för att jag tog våran vänskap i för höga tankar, men det är lugnt, gör inte om de misstaget. 

Allting var så enkelt då

Ska om en liten stund åka iväg med min mor till skärholmen för lite "det- är- söndag- och- världens- sämsta väder- shopping". Helt okej soft det.

En bild ifrån min kvällsprommenad runt långsjön härom kvällen, insåg nu att min kameramobil inte går av för hacker!


Take my hand and fly with me





Laddar upp inför en kväll med min bäste sarre! Antingen ska vi bara sitta på hennes altan och mysa med lite dricka eller så drar vi iväg och dansar på nån festtttttt, båda är lite partysugna såvi får se! Ha en underbar kväll hörrni!


Välkommen in



Morfar kom över med rabarberpaj och vaniljsås, han är bra go han.

Wanna bring u home



Smycket har min fina vän Malin gjort, besök hennes smyckeshemsida på http://malinscollection.weebly.com/ !

Idag har varit en riktig slappdag! Har sovit och varit inne i stan och ätit baressos ceasar sallad till middag, det var allt hehe...imorgon åker Rikard och Pahne till Gävle , och jag skulle tydligen inte med, så om någon vill umgås med mig de närmaste dagarna, hör gärna av er...eheh desperat brud. Cya

If you break my heart, I'm gonna break your's even harder.

Min dators tangentbord har fått för sig att på egen hand lära sig skriva och radera saker, så här itter jag med ett ikopplat tangentbord till min bärbara... Snyggt! Jag kan Iallafall inte lova en regelbunden uppdatering, då det nu är en mindre behaglig upplevelse att sitta vid datorn, eftersom fb dampar och jag sitter 2 meter ifrån skärmen..haha! var iallafall på saras båtfest igår, den va awesome!


Jag och michelle!


Snygga!








Rikard!


everyone knows i'm in over my head

Sitter hos jossi, kanske sover kvar här. Vi har haft världens mysigaste kväll med brudarna i klassen, värt!

Who's gonna save the world tonight?

Idag är en såndär dag då jag känner mig ivägen för allt och alla. Jag hatar såna dagar. Ikväll ska jag umgås med mina fina klasstjejer hemma hos Josefine, hoppas jag är lite mindre ivägen där. Tror Rikard skulle dyka förbi här ett tag innan det, för att hjälpa mig hitta kläder till Saras feta båtfest på onsdag, PARTY!
God morgon förresten!

<3






+ resten av alla mina andra vänner som ställer upp för mig. ni är så guldvärda.


You are gonna make me cry.

Hej hörrni! Ligger i min säng, rastlös. Har inte varit ensam på ett bra tag, så vet inte riktigt hur jag ska hantera situationen hehhehe......Menmen! Idag har jag gått på stan med ludde, ätit världens godaste ceasar sallad och sedan varit lite med Rikard. Nu drog han så jag antar att jag slår på en film eller nåt i den stilen, är trött om man säger så. Puss! P.S, kan ju säga att jag starkt rekommenderar Baressos ceasar sallad, kanske den godaste jag ätit.


Fuck what i said, it means shit now

Gårkvällen var underbar! Vi satt på djurgårn och drack och hade det hur trevligt som helst med massa folk. Sedan drog vi vidare till Tyresö. Nu sitter jag här och lockar håret, för ikväll blir det middag inne i stan med en fin vän vid namn Ludvig!






wooooooppaaaaaa




Nu ikväll så tänkte jag köra på lockigt hår! Ska snart dra mig iväg mot T-Centralen för att möta upp alla mina vänner, ha en världsabra kväll hörrni!

we are gonna celebrate




Idag gick jag ut ettan! detta firas med utgång ikväll, då nästan hela skolan ska samlas vid Valdermars udde. Det kommer bli drag, nu firar vi sommarlovet!!

Jag hoppas att marken du går på går sönder.

Hej godingar!
Kom nyss hem, har haft en helt stört hektisk dag. Drog iväg och tränade vid halv 12 tiden efter en härlig frukost. Sprang ca tre km utan att stanna, (jaaaa jag tänker skryta med tanke på min astma hehehe).

Efter det tog jag cykeln och gjorde en synundersökning inför övningskörningen, om jag är taggad nu alltså!
När jag kom hem sa mamma att det låg två paket som väntade på min på posten, så det vara bara att traska iväg igen. När jag kom hem så blev jag ganska lycklig när jag insåg att jag just klickat hem två helt underbara klänningar:





Bilderna ger inte plaggen någon som helst rättvisa.


I turn the music up, I put my records on





Har, som ni ser, haft en mysig kväll som innefattat pizza, kubbspel och gamla vänner. Nu ska jag slänga på mig de mysigaste kläder jag kan hitta och slänga på en bra film, imorn är jag nämligen ledig!


Det kunde varit värre

Ligger och dunkar Coldplay på myslistan, pluggar matte och ska snart krypa ner i en nybäddad säng.
Har haft en megamysig dag med Pahne.
Sov gott!


.

Varför kan ni inte bara stanna här? Det kommer att bli ett tufft år.

Let's skipp the hard part, just make me happy.

Idag har varit världens största chilldag. Har haft tvättstugan och duschat, det är vad jag har åstakommit. Bra. För jag hade ju inte behövt plugga matte, nejnej. Snart ska jag mysa ner mig i soffan breve mamma för att kolla in Big Brother finalen!


RSS 2.0